Team

cees duijn
Cees Duijn
SENIOR WASTE MANAGEMENT EXPERT

Cees weet zich als geen ander vast te bijten in de materie. Zijn kennis gaat ver en zijn passie om het maximale uit afval te halen gaat nóg verder. Zijn motto: Afval is grondstof.

Mitchell Kloeze
PROJECT ENGINEER RECYCLING

Met vragen over de technische werking van machines moet u bij Mitchell zijn. Zijn uitstekende kennis van recyclingtechnologie zet hij in op kantoor en op locatie bij klanten.

Mitchell Kloeze
Thomas Baert
Thomas Baert
PROJECT ENGINEER RECYCLING

Vanuit zijn expertise in de chemie verbreedt Thomas zich op het vlak van de mechanische recyclingtechnologie. Hij bijt zich vast in innovatieve projecten.

Tommy Wösten
ADVISEUR DUURZAAMHEID EN CIRCULARITEIT

Bijdragen aan verduurzaming van de wereld is zijn drijfveer. Bevlogen adviseert en begeleidt Tommy organisaties die duurzame doelstellingen willen omzetten in meetbare resultaten.

tommy wosten
Maja van den Handel
ORGANISATIE VALIDATIE MANAGER

Plannen, bijsturen, monitoren en communiceren. Onze krachtige organisatiestructuur hebben we aan Maja te danken. Niets ziet zij over het hoofd.

Willy Klaassen
OFFICE MANAGER & PROJECT SUPPORT

Willy is onze administratieve rots in de branding die altijd overal een oplossing voor heeft. Op ons kantoor in Velsen-Noord zorgt zij dat alles op rolletjes loopt.

Duurzame ambitie? Join our team!
OPEN SOLLICITATIE

Wil jij carrière maken in de wereld van duurzaamheid en circulariteit? Heb je een studie Milieukunde afgerond, ervaring als Projectmanager duurzaamheid of heb je andere werkervaring in de branche? Neem contact op.

duurzame ambitie vacature werken bij Blue2Green

Op de meest innovatieve manier bijdragen aan een duurzamere wereld? Sluit je aan bij ons team van recycling professionals.

Blue2Green Recycling | Wij recyclen medisch afval tot herbruikbare grondstoffen