Nieuws

Connecties via Zorginnovatie

Dankzij betrokken zorgorganisaties die willen verduurzamen krijgen we steeds meer aanvragen om Specifiek Ziekenhuisafval (SZA) naar herbruikbare grondstoffen om te zetten. Zorginnovatie biedt ons een toegankelijk podium om onze contacten uit te breiden.
Lees verderConnecties via Zorginnovatie
stand Blue2Green Recycling Vakbeurs

Terugblik Vakbeurs Recycling 2023

Feit is dat we écht moeten stoppen met het verbranden van medisch afval. Wij hebben nu een concrete oplossing om specifiek ziekenhuisafval te kunnen recyclen met het oog op het hergebruiken van grondstoffen. Dat klinkt als muziek ín de oren bij onze bezoekers van de Blue2Green Recycling stand.
Lees verderTerugblik Vakbeurs Recycling 2023
Blue2Green Recycling samen maken we de zorg gezonder

Samen maken we de zorg gezonder

Stop verbranden, start recyclen. Onze adviseurs vertellen u waarmee en hoe uw organisatie kan beginnen. Maar belangrijker nog, hoe u als verantwoordelijke vanuit bestuur, inkoop of facilitair grip houdt op de zaak en de Green deal duurzame zorg kunt behalen. Wij zorgen voor meetbare resultaten.
Lees verderSamen maken we de zorg gezonder
Blue2Green team

Start Vakbeurs Recycling 2023

Nog altijd wordt infectieus specifiek ziekenhuisafval (SZA) verzameld in de bekende blauwe vaatjes en verbrand. Bepaald niet duurzaam en daarom biedt Blue2Green Recycling een duurzaam alternatief voor de verwerking van infectueus afval uit onder andere ziekenhuizen.
Lees verderStart Vakbeurs Recycling 2023
vakbeurs recycling

Vakbeurs Recycling 2023

Niet eerder was er zo'n heldere oplossing voor het duurzaam verwerken van medisch afval in Nederland. Daarmee sluiten we perfect aan bij het centrale thema van de Vakbeurs Recycling » SAMEN OP WEG NAAR AFVALVRIJE ORGANISATIES. Dat geldt natuurlijk ook voor de zorgsector.
Lees verderVakbeurs Recycling 2023
nieuws

Artikel in RecyclePro

Met de Green Deal 'Samen werken aan duurzame zorg' stelt de Nederlandse zorgsector zich zeer ambitieuze doelen. Het wil tegen 2030 de CO2-uitstoot terugbrengen met 55% en het primair grondstofverbruik verminderen met 50%.
Lees verderArtikel in RecyclePro
Blue2Green recycling team

Duurzame banen

Samen met onze partners hebben we het doel niet meer in de verbrandingsoven te laten verdwijnen. We zoeken continu naar duurzame alternatieven, gericht op 100% circulariteit. Met slimme oplossingen kunnen we een hoofdpijndossier als ‘afvalbeleid’ omzetten in ‘een goed gevoel’. Dat is waar wij ons volledig op richten voor onze opdrachtgevers.
Lees verderDuurzame banen