Nieuws

Ecosteryl machine voor decontaminatie medisch afval

Onze techniek voor medisch afval

Ontdek onze techniek om medisch afval te recyclen. Samen kunnen we zorgen voor verduurzaming van de zorgsector. Infectueus afval niet langer verbranden, maar duurzaam recyclen, grondstoffen hergebruiken en de CO-2 uitstoot aanzienlijk reduceren.
Lees verder
nieuws

Publicatie in RecyclePro

Met de Green Deal Samen werken aan duurzame zorg stelt de Nederlandse zorgsector zich zeer ambitieuze doelen. Het wil tegen 2030 de CO2-uitstoot terugbrengen met 55% en het primair grondstofverbruik verminderen met 50%.
Lees verder
Duurzaam afval verwerken uit de zorgsector

Aanpak voor duurzame afvalverwerking in de zorg

In samenwerking met Ecosteryl kan medisch afval dat infectueuze stoffen bevat veilig verwerkt worden. Uniek in Nederland is onze methode waarbij microwavegolven en stoom wordt gebruikt om het afval te zuiveren. Via een innovatieve recyclingmachine kan een bepaalde hoeveelheid afval per keer verwerkt worden.
Lees verder
Afvalverwerking voor ziekenhuis en zorginstelling. Duurzame zorg door Medisch afval decontamineren

Winst behalen met green deals

De Green Deal Duurzaamheid in de Zorg is een overeenkomst tussen de Nederlandse overheid en de zorgsector om gezamenlijk te werken aan duurzame zorg. De doelstellingen van de Green Deal zijn om de CO2-uitstoot van de zorgsector te verminderen en ..
Lees verder
vakbeurs recycling

Vakbeurs Recycling

Ons netwerk is de basis van ons bestaan en daarom vinden wij het leuk om u te ontmoeten op hét vakevent voor ons als afvalprofessionals. We kunnen terugkijken op een succesvolle lancering van Blue2Green tijdens de Vakbeurs Recycling in november 2022 ..
Lees verder