Join our team

Op de meest innovatieve manier bijdragen aan een duurzamere wereld? Sluit je aan bij ons team van recycling professionals.

Ben jij iemand die van pionieren en ontdekken houdt? Die niet terugdeinst voor een commerciële uitdaging of nieuwe technologie? Draag jij maar wat graag bij aan het verduurzamen van processen die bijdragen aan een betere wereld? Dan ligt er een mooie toekomst voor je bij Blue2Green Recycling.

Om de zorgsector duurzamer te maken recyclen wij medisch afval tot herbruikbare grondstoffen. Pure innovatie in een markt waarin ontzettend veel te behalen valt. Feit dat wij specialist zijn in innovatieve recyclingtechnieken en ons daarmee richten op de zorg, maakt ons uniek. Uniek op het gebied van innovatie en verduurzamen, maar ook qua durf en toekomstvisie.

Wil jij meedoen met het inzetten van technologische oplossingen om concrete stappen te maken in de zorgsector? Neem dan zeker contact op met één van onze teamleden van Blue2Green Recycling.

Duurzame samenwerking

Je kent ons wellicht van InnoMax en Du-ConTrade, waaruit Blue2Green Recycling ontstaan is. Binnen deze duurzame samenwerking hebben we inmiddels behoorlijk voet aan de grond gekregen en kan de markt eigenlijk niet meer om ons heen. Ambitie, vergaande kennis en een stevige basis van opdrachtgevers en leveranciers heeft Blue2Green nu al tot een hoog niveau gebracht. Medisch afval decontamineren is voor ziekenhuizen en zorginstellingen dé manier om het afvalbeleid in één klap te verduurzamen. Bijdragen aan de Green Deal duurzame zorg is daar onlosmakelijk aan verbonden, dus hot item in deze branche.

Join our team

Nieuwsgierig geworden hoe wij met hoogwaardige machines in staat om specifiek ziekenhuisafval (SZA) op een duurzame manier te verwerken? Wij vertellen je alle ins en outs over het decontaminatieproces waarmee we medisch afval kunnen recyclen tot herbruikbare grondstoffen.

blue2green logo
Dit bericht delen