Connecties via Zorginnovatie

We willen meer zorginstellingen motiveren voor duurzame recycling medisch afval

Zorginnovatie biedt ruimte voor duurzame verwerking medisch afval

Niet alleen je netwerk uitbreiden, ook je innovaties kun je razendsnel aan de wereld laten zien via Zorginnovatie. Voor Blue2Green Recycling is dat ontzettend belangrijk, want als verduurzamen ergens nodig is, is het wel binnen de zorgsector. Daarom zijn we aangesloten bij Zorginnovatie.

Stop verbranden, start recyclen

Onder het motto stop verbranden, start recyclen, kan ook jij ons helpen versnellen. Blue2Green Recycling is op zoek naar organisaties in de zorg die willen verduurzamen en op dit moment specifiek ziekenhuisafval nog laten verbranden. Dat wil zeggen; de blauwe vaatjes gaan allemaal de verbrandingsoven in. Zonde, puur zonde. Zeker als je weet dat zelfs uit medisch afval uitstekend herbruikbare grondstoffen herwonnen kunnen worden.

Daarom gaan wij vanuit Blue2Green Recycling voor een gezondere zorg die duurzamer is, met een vooruitstrevende oplossing voor het verwerken van SZA. Welke voordelen dat voor jou heeft op korte én lange termijn? Laat je gegevens achter op onze site en ervaar de voordelen van een duurzame verwerking van medisch afval.

Voor wie?

Toekomstgerichte zorginstellingen sluiten zich aan bij Blue2Green Recycling en weten dat hergebruik van grondstoffen haalbaar is. Zelfs uit Specifiek Ziekenhuisafval SZA.

Green Deal Samen werken aan duurzame zorg (Green Deal 3.0) | Greendeals

Dit bericht delen