Stop verbranden. Start recyclen

De meest duurzame oplossing voor medisch afval

Niet langer verbranden, maar grondstoffen winnen

Stop Verbranden. Start Recyclen

Niet eerder was er zo’n heldere oplossing voor het duurzaam verwerken van medisch afval in Nederland. Stop verbranden, start recyclen is ons motto én onze nieuwste innovatie voor verwerking van medisch afval. Daarmee sluiten we perfect aan bij het centrale thema van de Vakbeurs Recycling » SAMEN OP WEG NAAR AFVALVRIJE ORGANISATIES. Dat geldt natuurlijk ook voor de zorgsector.

Vakbeurs Recycling Blue2Green

Over een kleine maand staan we met Blue2Green op de Vakbeurs Recycling in Gorinchem. Op STAND D130 vertellen Cees Duijn, Mitchell Kloeze en Thomax Baert u alles over de meest duurzame manier voor het recyclen van specifiek ziekenhuisafval. Wij halen grondstoffen uit medisch afval, waarmee we het verbranden stoppen en concreet helpen de Green Deal Duurzame Zorg te behalen.

Sneller stappen nemen

Voorafgaand aan de vakbeurs al een afspraak maken over het verduurzamen van uw zorginstelling door medisch afval te gaan recyclen in plaats van verbranden? Dat betekent nóg sneller stappen nemen. Stuur een mail naar info@blue2greenrecycling.nl en wij nemen snel contact met u op.

Zet deze data alvast in uw agenda, dan zien wij elkaar zeker op de stand van Blue2Green Recycling » 21, 22 & 23 NOVEMBER 2023.

Meer info is vooraf op te vragen bij het team van Blue2Green Recycling. Ook komt alle beursinfo te staan op deze site van Vakbeurs Recycling 2023 in Gorinchem.

Dit bericht delen