Vakbeurs Recycling 2022

Succesvolle lancering Blue2Green tijdens Vakbeurs Recycling

Hét vakevent voor de afvalprofessional

Ons netwerk is de basis van ons bestaan en daarom vinden wij het leuk om u te ontmoeten op hét vakevent voor ons als afvalprofessionals. We kunnen terugkijken op een succesvolle lancering van Blue2Green tijdens de Vakbeurs Recycling in november 2022. Blue2Green is een nieuw label gericht op duurzame afvalverwerking in de zorg.

Blue2Green is powered by Du-Con Trade BV en in samenwerking met InnoMax. Samen zijn wij dé specialist op het gebied van circulaire toepassingen. Onze focus ligt op dit moment op het innovatief verwerken van ziekenhuisafval om duurzaamheidsdoelen te behalen binnen de zorgsector. In onze stand presenteerden wij onze samenwerking in het duurzaam recyclen van medisch afval. Deze samenwerking hebben wij opgezet vanuit Du-Con Trade BV met onze partners EcoSteryl, Less2care en Vinyl Recycling.

Blue2Green is een nieuw label waar we met ontzettend veel plezier mee gestart zijn. Halverwege 2022 kregen we steeds gerichtere vragen omtrent medisch afval en duurzaamheidsdoelstellingen in de zorgsector. Met Blue2Green brengen we vraag en aanbod samen en bieden we een duurzaam alternatief voor verbranden.

Kennismaken met Blue2Green kan door een afspraak te maken met Cees Duijn of Luuk Schiks. Laat uw gegevens achter via onze contactpagina.

Terugblik op de Vakbeurs Recycling 2021

Dit bericht delen